• Het ontbijt, pure verwennerij...
    Het ontbijt, pure verwennerij...

Algemeen
Van harte welkom in B&B Alegría Ieper !

Alegría Bed and Breakfast Ieper biedt vijf comfortabele gastenkamers aan. Ideaal om er met een groepje vrienden of familie samen te verblijven. Met o.m. 2 familiekamers, resp. 4 en 3 personen, kan één gezin op dezelfde kamer verblijven.

Wie 2 overnachtingen boekt, ontvangt bovendien de Westhoek Voordeelpas wat u tot € 60 voordeel oplevert op de toegangsprijzen van verschillende musea of andere leuke bezienswaardigheden. 

Ons gastenverblijf aan de Meenseweg is de ideale uitvalsbasis om Ieper, Flanders Fields en de Westhoek te ontdekken. Via het vernieuwde fietsnetwerk (2016), de wandel-, fiets- en autoroutes ontdek je de couleur locale en de charme van de Westhoek.

Fietsen en moto's kunnen gratis in onze garage veilig gestald worden. Auto’s kunnen op de privé-parking of langs de Meenseweg. 

Bij mooi weer kunnen onze gasten rustig ontspannen en nagenieten in onze tuin.

Iets te vieren met vrienden of familie? Voor uw speciale wensen of verblijfsformules kunt u altijd rekenen op de hulp van uw gastheer & -vrouw.

Extra gratis service ! Komt u met de trein dan verwelkomen wij u aan het station van Ieper. Op de dag van vertrek brengen wij u ook terug naar het station.